Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van maandag, 27 oktober 2014.

Hoofdartikelmaandag, 27 oktober 2014

Vriend en vijand even scherp beoordelen

Een clusterbom is een afschuwelijk wapen. Het bevat honderden kleinere bommen en kan daardoor een groot gebied bestrijken. Aanvallen met clusterbommen leiden vaak tot veel slachtoffers. Het gebruik van dergelijke bommen in dichtbevolkte gebieden wordt door veel landen als een oorlogsmisdaad gezien. Volgens de mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch heeft Oekraďne clusterbommen gebruikt in de stad Donetsk. Opmerkelijk genoeg kwam dit Kiev nauwelijks op kritiek uit het Westen te staan.

Geloof & Kerkmaandag, 27 oktober 2014

KRO opent kapel op Amsterdam Centraal

Hilversum - Omroep KRO opent maandag een kapel op Amsterdam Centraal Station. Passanten kunnen er een kaarsje opsteken en denken aan een dierbare die hen is ontvallen. De omroep wil op deze manier het belang van herdenken onder de aandacht brengen. Dit gebeurt in de week voor Allerzielen (2 november), wanneer in de katholieke traditie de overledenen worden herdacht.

Geloof & Kerkmaandag, 27 oktober 2014

Projectkoor voor gospelconcert Leeuwarden

Leeuwarden - Gospelkoor The Young Christian Singers houdt samen met Geloven058 op zaterdag 29 november een concert met en voor jongeren in Leeuwarden. Voor het Gospel Event Leeuwarden wordt een projectkoor gevormd, waarin iedereen vanaf twaalf jaar kan meezingen. Het concert is in kerkgebouw De Fontein in Leeuwarden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties