Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 29 juli 2015.

Regiowoensdag, 29 juli 2015

Verschil in tegenprestatie voor uitkering

Leeuwarden - Er zijn grote verschillen in de duur van de tegenprestaties die Friese gemeenten van uitkeringsgerechtigden verlangen. Dat blijkt uit een gisteren gepubliceerde analyse van het Fries Sociaal Planbureau.

Regiowoensdag, 29 juli 2015

Anno 2015 geen bierbuikje op skūtsje

Earnewāld - Een extra potje bier zat er vorige week niet in voor de bemanningsleden toen Gerhard Pietersma vorige week donderdag voor de tweede keer dit seizoen het Earnewāldster skūtsje als eerste over de streep drukte. Skūtsjesile en bier drinken is geen vanzelfsprekende combinatie meer.

Geloof & Kerkwoensdag, 29 juli 2015

Nederlandse kerk Londen jubileert

Londen - De Nederlandse Kerk in Londen bestaat deze week precies 465 jaar. Zij is opgericht door vluchtelingen uit heel Europa, die vanwege hun protestantse geloof werden vervolgd. Koning Edward VI verleende hun gastvrijheid en schonk hun een kerkgebouw in Austin Friars. Zij is daarmee de oudste Nederlandstalige protestantse gemeente wereldwijd. Op deze zelfde plek wordt nog steeds elke week een dienst gehouden; door de week vinden er verschillende gespreksgroepen en lezingen plaats.

Geloof & Kerkwoensdag, 29 juli 2015

'Boek der Boeken' tijdens Deventer Boekenmarkt

Deventer - In Deventer vindt zondag de 27e editie plaats van de Deventer Boekenmarkt. De Protestantse Gemeente in Deventer en het Nederlands Bijbelgenootschap houden gezamenlijk de manifestatie 'Boek der Boeken' in de Grote- of Lebuinuskerk.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties