Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
donderdag 21 juni

Archief

De artikelen van donderdag, 3 augustus 2006.

Cultuurdonderdag, 3 augustus 2006

Van der Steen kiest voor modern

Soms zijn er gebeurtenissen die toevallig samenvallen. Zo valt het veertigjarig organistenjubileum van Piet van der Steen, organist van de Oud-katholiek Kathedrale kerk in Utrecht, onder meer samen met de herdenking van het feit dat 25 jaar geleden Hendrik Andriessen is overleden en Mozart 250 jaar geleden werd geboren. Van der Steen gaf gisteravond een concert in de Grote Kerk van Leeuwarden.

Hoofdartikeldonderdag, 3 augustus 2006

De hbo-miljoenen...

De Christelijke Hogeschool Nederland in Leeuwarden kan 829.827 euro op zak houden - voorlopig althans. Gisteren bepaalde de Raad van State dat, zelfs al zou de Leeuwarder onderwijsinstelling dat geld onterecht hebben ontvangen, hij de school niet zal opleggen het bedrag terug te storten. De staatssecretaris van onderwijs heeft fouten gemaakt in de procedure waarmee hij het terugbetalen van die tonnen overheidsgeld wilde afdwingen.

Geloof & Kerkdonderdag, 3 augustus 2006

Trainingsevent voor jeugdleiders


Geloof & Kerkdonderdag, 3 augustus 2006

Dokkum toneel oecumenische tv-soap

Dokkum - Dokkum wordt in september het toneel van een oecumenische docusoap. ,,Van de KRO-televisie hebben we het verzoek gekregen om mee te werken aan een programma dat gaat heten Help, de kerk stroomt vol”, aldus pastor Paul Verheijen van de katholieke Sint-Martinusparochie.

Weerdonderdag, 3 augustus 2006

Onbestendig

Vandaag komt het opnieuw tot enkele buien, soms met onweer. Soms schijnt de zon en dan wordt het nog 21 graden. De wind draait naar het noorden tot noordwesten en neemt toe tot (vrij) krachtig in het waddengebied.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties