Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
vrijdag 22 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 4 oktober 2014.

Sportzaterdag, 4 oktober 2014

Friese amateurs: liever derby dan tweede divisie

Door Daan Rieken -

Sportzaterdag, 4 oktober 2014

Contractverlenging Bakker bij Cambuur is in de maak

Leeuwarden - Als het aan Erik Bakker ligt, speelt hij ook na dit seizoen voor SC Cambuur. De 24-jarige middenvelder, al sinds 2011 in dienst van de Leeuwarders, is met de club in onderhandeling over verlenging van zijn aflopende contract. ,,En", zo zei Bakker gisteren na de laatste training van Cambuur voor het duel met FC Dordrecht, ,,we zijn er in principe zo goed als uit." Bijtekenen, dat is dus wat hij wil. ,,Omdat ik graag deel blijf uitmaken van deze club."

Sportzaterdag, 4 oktober 2014

Heerenveen-doelman Nordfeldt vindt het te vroeg om te juichen

Heerenveen - Het gaat goed met het Zweedse voetbal. Malmö FF is voor het eerst sinds veertien jaar, namens het Scandinavische land, weer van de partij in de groepsfase van de Champions League. En het gaat ook goed met Kristoffer Nordfeldt. De 25-jarige doelman van sc Heerenveen is na zeven speelronden de minst gepasseerde keeper in de eredivisie. ,,Dat zegt me niet zoveel, want we hebben nog maar zeven wedstrijden gespeeld. Daar kijk ik na dertig wedstrijden wel eens naar."

Sportzaterdag, 4 oktober 2014

KNVB wil tweede divisie ondanks 'nee' topklassers

Sneek - Vanaf volgend seizoen moet het standaard mogelijk zijn om vanuit het Nederlandse amateurvoetbal te promoveren naar de profrangen. Om een vlotte doorstroming tussen profs en amateurs tot stand te brengen, wil voetbalbond KNVB vanaf 2016/2017 met de tweede divisie een derde profcompetitie opzetten. Opvallend genoeg kan de komst van het nieuwe niveau tussen eerste divisie en topklasse niet op steun rekenen uit de hoogste amateurlaag. Naar nu blijkt, zeiden de verenigde topklassers eerder dit jaar unaniem 'nee' tegen het voorstel.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties