Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Archief

De artikelen van woensdag, 5 april 2006.

Agendawoensdag, 5 april 2006

Klassiek

Crucifiction Zondag om 15.30 uur geeft het Sneeker Cantate Koor, onder leiding van dirigent Feike van Tuinen een concert in de Zuiderkerk te Sneek. Uitgevoerd wordt het oratorium The Crucifiction van John Stainer met solisten Marco Rypma (tenor) en Albert Spa (bas). Folkert Binnema zorgt voor de orgelbegeleiding.

Bijschriftwoensdag, 5 april 2006

Rijk en arm

De gelijkenis van de rijke man en de arme Lazarus is er één waarnaar wij van jong tot oud graag luisteren.

Cultuurwoensdag, 5 april 2006

40 Friese musea gratis tijdens Museumweekend

Leeuwarden - Veertig Friese musea zijn komend weekend gratis te bezoeken tijdens het Museumweekend. Zeven andere musea in de provincie geven een korting op hun toegangsprijs. Het thema van de 25ste editie van het Museumweekend is ‘De Kunst van het Weten’.

Dossierwoensdag, 5 april 2006

Een monument brengt het verleden dichterbij


Economiewoensdag, 5 april 2006

Toezicht houden weinig meer dan leuk spelletje

De gebruikelijke naam voor een toezichthouder is in het bedrijfsleven doorgaans commissaris. De eerste en voornaamste vraag is nu waar wordt toezicht op gehouden en hoe gebeurt dat? Het antwoord behelst een wedervraag: wat gebeurt er met de resultaten van dat toezicht? En: spelen de externe accountants ook een rol bij de uitoefening van dat toezicht?

Expowoensdag, 5 april 2006

Aldsjerk, Galerie Bloemrijk Vertrouwen: tent. Peter Boersma (schilderijen en collages), 7 apr. t/m 10 mei.

Hoofdartikelwoensdag, 5 april 2006

De Franse crisis…

Weer is Frankrijk de straat opgegaan om te demonstreren tegen de omstreden arbeidswet voor jongeren. Gisteren betoogden honderdduizenden opnieuw tegen de maatregel waarmee het gemakkelijker wordt jongeren te ontslaan. De al weken durende protesten en stakingen hebben Frankrijk in de grootste sociale crisis van na de Tweede Wereldoorlog gestort. De politieke leiding is de regie kwijt geraakt. En de gevolgen daarvan zullen ook voelbaar zijn in de rest van de Europese Unie.

Geloof & Kerkwoensdag, 5 april 2006

Vergeet de Tafel van het Woord niet

Leeuwarden – Een dienst zonder brood en wijn is geen rooms-katholieke dienst, schreef dr. André Lascaris vorige week in deze krant. Volgens hem zijn ‘diensten van woord en gebed’ geen oplossing voor het tekort aan priesters, die nodig zijn voor eucharistievieringen. Een protestants weerwoord.

Weerwoensdag, 5 april 2006

Te koud

De komende dagen blijft het te koud voor de tijd van het jaar. Vanmiddag wordt het slechts een graad of 7. Er kan een enkele bui vallen, mogelijk met hagel en er waait een matige tot vrij krachtige wind uit noord tot noordwestelijke richtingen. Morgen volgt later op de dag regen .


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties