Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Archief

De artikelen van zaterdag, 8 februari 2014.

Economiezaterdag, 8 februari 2014

Na tien jaar een eigen hal voor Agrilog

Leeuwarden | Praktijkschool voor heftruck- en hoogwerkercursussen Agrilog bouwt een nieuwe hal op het Leeuwarder bedrijventerrein Zwette. Medio april moet de opleidingshal klaar zijn. Dan verhuist het bedrijf uit het huurpand aan de Marshallweg naar de nieuwe locatie even verderop.

Hoofdartikelzaterdag, 8 februari 2014

Verdediging van het geloof en het leven

We moeten niet socialistisch voor de armen opkomen. Daar hebben we de PvdA voor. We moeten vrienden van de armen worden. Dan leren we onszelf, de wereld en God vanzelf kennen.’ Dat zei deze week Ariaan Baan, die promoveerde op de Amerikaanse theoloog Stanley Hauerwas.

Regiozaterdag, 8 februari 2014

Overlast telkens door nieuwe groep jongeren

Leeuwarden | Burgemeester Ferd Crone van Leeuwarden wil de groep jongeren die voor overlast zorgt in de Leeuwarder wijk Camminghaburen in kaart brengen. Hij doet dat samen met jongerenwerkers, Jeugdzorg en andere betrokken instanties. Doel is de jongeren op het rechte pad te krijgen.

Regiozaterdag, 8 februari 2014

Om half een is het stil op straat in Aldeboarn

Aldeboarn | Wie vandaag na half een door Aldeboarn loopt, zal daar weinig mensen op straat aantreffen. De kans is groot dat het hele dorp aan de buis zit gekluisterd om de prestaties van schaatser en geboren Aldeboarnster Jorrit Bergsma op de vijfduizend meter te volgen. En het dorp levert nóg een schaatstopper: shorttracker Daan Breeuwsma.

Regiozaterdag, 8 februari 2014

Aantal afhakers op Friese havo’s en vwo’s is groot

Leeuwarden | Friese havo- en vwo-scholieren maken opvallend vaak hun school niet af. Het percentage leerlingen dat afhaakt en zich inschrijft voor een mbo-opleiding ligt in Fryslân bijna de helft hoger dan gemiddeld in Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van het Friesch Dagblad.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties