Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zaterdag 23 juni

Archief

De artikelen van dinsdag, 9 september 2014.

Sportdinsdag, 9 september 2014

ONS Sneek heeft eerste zege binnen

Genemuiden - ONS Sneek heeft zaterdag haar eerste overwinning in de topklasse geboekt. De oranjehemden beschikten in een tumultueus duel bij SC Genemuiden over de langste adem (2-3). Martijn Roosenburg tekende in blessuretijd voor zijn tweede en beslissende treffer en toonde daarmee andermaal zijn goede vorm. ,,Voor een nonchalante, flegmatieke en luie voetballer gaat het best aardig", gaf Roosenburg blijk van enige zelfspot.

Sportdinsdag, 9 september 2014

Droomstart bij rentree smaakt naar meer voor Broekster Boys

Damwld - Na tien jaar afwezigheid de rentree in de eerste klasse opleuken met winst in de seizoensouverture. En dat ook nog in een rasechte derby, op eigen veld, tegen een ploeg die getraind wordt door een oud-coach van de eigen club. Geen wonder dat iedereen bij Broekster Boys de 1-0 zege op streekrivaal BCV afgelopen zaterdag betitelde als een droomstart.

Sportdinsdag, 9 september 2014

Harkemase Boys laat twee gezichten zien

Harkema - Onder druk wordt alles vloeibaar. Het is een credo dat welig tiert in de laatste dagen van de transfermarkt, maar Harkemase Boys kreeg er zaterdag ook binnen de lijnen mee te maken. Van de bravoure in de eerste 45 minuten van het seizoen was na rust ineens bijster weinig over, toen Excelsior het tempo noodgedwongen flink omhoog gooide. ,,We hebben in de voorbereiding maar tegen weinig clubs gespeeld die ons echt onder druk probeerden te zetten. Dat heeft ons nu misschien wel opgebroken", zocht trainer Jan Vlap naar een verklaring voor de nederlaag in de openingswedstrijd onder zijn bewind.

Sportdinsdag, 9 september 2014

Terug naar de basis om het ijshockey weer gezond te maken

Het Nederlandse ijshockey zit in zwaar weer. Nadat Dordrecht zich afmeldde voor de eredivisie wilden ook Eindhoven en Geleen niet meer spelen. Voor Tilburg en de Flyers uit Heerenveen zou spelen in een Duitse regiocompetitie een optie zijn. Hoe moet het verder met het Nederlandse ijshockey?

Sportdinsdag, 9 september 2014

Charmes

Door Gerard Bos

Sportdinsdag, 9 september 2014

Crisisoverleg in ijshockey duurt voort, morgen meer duidelijkheid

Leeuwarden - UNIS Flyers verwacht dat snel duidelijk zal worden hoe het verder moet met het Nederlandse ijshockey, en dan met name de eredivisie. Dat zei voorzitter Henk Hoekstra van de Heerenveense club gisteravond desgevraagd. ,,Ik hoop dat er binnen een of twee dagen, laat ik zeggen woensdag, meer duidelijkheid is over de nabije toekomst. Achter de schermen zijn allerlei bewegingen gaande."


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties