Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Op vakantie...

Het Friesch Dagblad biedt u een aantal mogelijkheden om ook tijdens uw vakantie de krant te lezen. Zo hoeft u nooit iets te missen! U kunt uw vakantie doorgeven via ons KlantenContactCentrum, telefoonnummer 088-8002001 of contact@frieschdagblad.nl.

Afhaalbonnen
Met de afhaalbonnen kunt u elke dag een Friesch Dagblad ophalen bij een van onze losse verkooppunten. Afhaalbonnen sturen wij u gratis op. Wilt u weten welke losse verkoopadressen er bij uw vakantieadres in de buurt zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op via 088-8002001 of contact@frieschdagblad.nl

Ander adres
Het is ook mogelijk het Friesch Dagblad op een ander adres te ontvangen. Bezorging binnen het verspreidingsgebied (Friesland, Groningen en Drenthe) is gratis. Houdt u er rekening mee dat u de krant later ontvangt als u buiten het bezorgingsgebied op vakantie gaat.

Tijdelijk onderbreken
Wilt u de krant gedurende uw vakantieperiode helemaal niet ontvangen? Dan kunt u bij ons KlantContactCentrum aangeven dat u de bezorging tijdelijk wilt onderbreken. De bezorging stopt in de periode die u aangeeft en verrekening vindt plaats op de eerstvolgende factuur.

Voorwaarden vakantieservice

  • Voor alle opties geldt een minimale termijn van vier dagen en een maximale van drie maanden.
  • Niet-gebruikte afhaalbonnen kunt u niet inleveren.
  • Afhaalbonnen zijn geldig tot 31 december van het jaar van uitgifte
  • Bij bezorging op een ander adres brengen wij portokosten in rekening als het vakantieadres buiten het verspreidingsgebied valt.
  • Het Friesch Dagblad aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor het niet of niet op tijd ontvangen van de krant op vakantieadressen buiten het bezorgingsgebied.

ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties