Deelnemer ‘B & B vol liefde’ krijgt eigen programma met ‘De ware Jacob’

In de vorige serie van B&B vol liefde was Jacob (60) een van de opvallendste kandidaten. Veel kijkers waren verbaasd over de manier waarop hij behandeld werd door zijn gasten Monica, Jenny, Anita en Sigrun. In De ware Jacob doet de B&B-houder in Portugal vanaf vrijdag een nieuwe gooi naar liefdesgeluk.

Jacob was een van de opvallendste kandidaten van B&B vol liefde, zodanig dat hij nu een eigen programma krijgt met 'De ware Jacob'.

Jacob was een van de opvallendste kandidaten van B&B vol liefde, zodanig dat hij nu een eigen programma krijgt met 'De ware Jacob'. Foto: MAXMORE

Af en toe staat Jacob nog wel eens stil bij de dames die zijn luxe B&B als een soort vakantieoord zagen en niet van hun bedjes af te slaan waren, vertelt hij. Hij heeft nooit meer iets van ze vernomen. „Best flauw, want ik heb ze nog uitgenodigd dat als ze een keer wilden praten ze van harte welkom waren. Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat ik misdaan heb, waar al die hatelijkheid vandaan kwam. Ik ben er wel achter gekomen dat ze voor mijn property kwamen en niet voor mij.”

Nieuws

menu