'Waarom zijn wij zo schamend?', vroeg mijn echtgenoot. Nou, daar kwam het: 'Als ik hier met een vriend ben, ga jij vragen hoe het met hem is! Dat is vreselijk!' | Column Trudy Oldenhuis

De liefde is ons huis binnengedrongen. Nou ja, die was er natuurlijk al, want we houden allemaal heel veel van elkaar. Maar nu hebben twee van mijn drie kinderen officieel ‘verkering’, en dat gaat helemaal op de manier die past bij hun leeftijd van acht en elf jaar. Ze spelen samen en schrijven elkaar briefjes met hartjes en ‘I love you’ (die van acht) en ze wandelen samen en appen elkaar hartjes en ‘I love you’ (die van elf).

Trudy Oldenhuis

Trudy Oldenhuis Foto: FD

,,Wandelen?”, vroeg ik mijn zoon verbaasd. ,,Sinds wanneer wil jij wandelen? Jij wilt nooit wandelen als ík dat voorstel.” Nou, dit was natuurlijk iets totáál anders. ,,En heel vaak wandelen we geeneens, dan zitten we gewoon op een bankje te praten.” Dat leek me in de huidige kou ook geen pretje, maar ik ben dan ook verschrikkelijk ouderwets volgens onze zoon, dus daar zal het aan liggen.

Nieuws

menu