Koffiepuntenactie levert 1.420 pakken koffie op voor de Voedselbank Heerenveen

De tweehonderd vaste bezoekers van de voedselbank in Heerenveen kunnen dankzij de inzamelactie van de Lionsclub Heerenveen e.o. het komende jaar vaker een pak koffie in hun pakket aantreffen. De decemberactie heeft 1420 pakken koffie (Douwe Egberts) opgeleverd van 250 gram.

Coördinator Herman Spruyt van de Voedselbank Heerenveen ontvangt de pakken koffie uit handen van Jan de Kroon van Lions Club Heerenveen e.o. Daarbij was Frits Evenhuis, een van de vier beheerders van de Voedselbank, ook aanwezig (vlnr).

Coördinator Herman Spruyt van de Voedselbank Heerenveen ontvangt de pakken koffie uit handen van Jan de Kroon van Lions Club Heerenveen e.o. Daarbij was Frits Evenhuis, een van de vier beheerders van de Voedselbank, ook aanwezig (vlnr). Foto: Lions Club Heerenveen e.o.

Verdeeld over het jaar krijgen de vaste bezoekers zeven pakken van 250 gram als luxeproduct mee in hun voedselpakket. Afgelopen week hebben medewerkers van de nieuwe vestiging van de voedselbank aan de Vulcanus de pakken in ontvangst genomen.