Tineke Cazemier is aangesteld als 'aanjager' om initiatieven voor het landschap in het Nationaal Landschap Zuidwest-Fryslân samen te brengen

Tineke Cazemier is donderdag geïnstalleerd als aanjager voor het Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. Haar taak is om initiatieven voor het landschap, zowel van private als publieke partijen, bij elkaar te brengen. Twee gemeenten en de provincie trekken daar geld voor uit.

Tineke Cazemier (midden) krijgt haar opdracht uitgereikt door wethouders Roel de Jong (De Fryske Marren), Bauke Dam (Súdwest-Fryslân) en gedeputeerde Friso Douwstra. Links staat Iris Nutma van Mar en Klif.

Tineke Cazemier (midden) krijgt haar opdracht uitgereikt door wethouders Roel de Jong (De Fryske Marren), Bauke Dam (Súdwest-Fryslân) en gedeputeerde Friso Douwstra. Links staat Iris Nutma van Mar en Klif. Foto: Bezoekerscentrum Mar en Klif

In het bezoekerscentrum Mar en Klif reikten gedeputeerde Friso Douwstra en de wethouders Roel de Jong van De Fryske Marren en Bauke Dam van Súdwest-Fryslân de officiële opdracht uit voor haar werkzaamheden. In totaal legden ze samen met het centrum Mar en Klif 60.000 euro neer.

Nieuws

menu