Domenica van de Geer gaat zes uur op een boomstam staan voor jongeren met psychische problemen

Voor de vijfde keer vindt zaterdag het landelijke evenement Last Man Standing plaats. Domenica van de Geer (26) uit Heerenveen wil bijdragen aan een klimaat waarin jongeren vaker over hun psychische problemen durven te praten.

Domenica van de Geer doet zaterdag met een vierkoppig team in haar voortuin in Heerenveen mee aan Last Man Standing. Daarbij gaan ze zes uur op een boomstam staan om aandacht te vragen voor psychische problemen bij jongeren.

Domenica van de Geer doet zaterdag met een vierkoppig team in haar voortuin in Heerenveen mee aan Last Man Standing. Daarbij gaan ze zes uur op een boomstam staan om aandacht te vragen voor psychische problemen bij jongeren. Foto: niels de vries

‘Ik sta op voor mezelf, om te laten zien dat ik sterker ben dan mijn psychische problemen, ik sta op voor iedereen die het nodig heeft en ik sta zeker op voor iedereen waarvoor de hulp er niet of te laat was.’ Zo omschrijft Domenica van de Geer op de sponsorpagina van haar team ‘Samen staan we sterker’ haar motivatie om zaterdag zes uur lang op een boomstam in haar voortuin in Heerenveen te gaan staan.

Last Man Standing

Nieuws

menu