Echtpaar Theu en Lenie de Bruin zijn 65 jaar getrouwd. Burgemeester van Weststellingwerf komt langs bij paar dat om de hoek woont

Theu de Bruin (88) en Lenie de Bruin–Nijenhuis (86) uit Wolvega waren dinsdag 12 april 65 jaar getrouwd. Burgemeester André van de Nadort kwam op die dag even langs om het echtpaar, dat om de hoek in een appartement aan het Griffioenpark in Wolvega woont, persoonlijk te feliciteren.

Het echtpaar Theu de Bruin (88) en Lenie de Bruin–Nijenhuis (86) uit Wolvega wordt door burgemeester André van de Nadort gefeliciteerd met hun 65-jarige huwelijksfeest.

Het echtpaar Theu de Bruin (88) en Lenie de Bruin–Nijenhuis (86) uit Wolvega wordt door burgemeester André van de Nadort gefeliciteerd met hun 65-jarige huwelijksfeest. Foto: Lenus van der Broek

Het jubileumpaar is, ondanks wat lichamelijke mankementjes, nog in redelijk goede gezondheid. Ze hebben drie kinderen, vijf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Theu de Bruin, een Limburger, is als natuurmens werkzaam geweest in de agrarische sector. Daarnaast was hij jager en heeft heel veel mollen gevangen. Hij brengt zijn vrije tijd graag door in zijn volkstuin. Lenie de Bruin, afkomstig uit Overijssel, was werkzaam in de thuiszorg en mag graag breien en doet nog aan gymnastiek.