Gemeente Opsterland wil de regie over Sportcentrum Kortezwaag in eigen handen houden. Plan van initiatiefgroep Mienskip Gorredijk bevat te veel risico's

Het college van burgemeester en wethouders van Opsterland wil de regie over Sportcentrum Kortezwaag in eigen handen houden. Dat was maandagavond tijdens de raadsvergadering van Opsterland de boodschap aan inwoners en ondernemers uit Gorredijk.

Met een lawaaioptocht riepen inwoners van Gorredijk afgelopen vrijdag de gemeente Opsterland op om ja te zeggen tegen het plan van de Mienskip Gorredijk. Het mocht niet baten, zo bleek maandagavond tijdens de raadsvergadering.

Met een lawaaioptocht riepen inwoners van Gorredijk afgelopen vrijdag de gemeente Opsterland op om ja te zeggen tegen het plan van de Mienskip Gorredijk. Het mocht niet baten, zo bleek maandagavond tijdens de raadsvergadering. Foto: Rens Hooyenga

De inwoners en ondernemers willen die nieuwbouw zelf organiseren en het beheer van het sportcomplex onderbrengen in een nieuwe stichting.

Nieuws

menu