Kerkelijke organisaties gaan samenwerken om daadkrachtiger armoede te kunnen bestrijden: 'Vraag uit de samenleving om actieve inzet'

Solidair Friesland, de Raad van Kerken Fryslân en Classis Fryslân ondertekenden woensdag in Leeuwarden een intentieverklaring om samen sociaal-maatschappelijke problemen aan te pakken.

Frits Pasveer, bestuur Raad van Kerken, Ellen Peersmann preses classis Fryslân en Loek Punt, voorzitter Solidair Friesland tekenen de intentieverklaring.

Frits Pasveer, bestuur Raad van Kerken, Ellen Peersmann preses classis Fryslân en Loek Punt, voorzitter Solidair Friesland tekenen de intentieverklaring. Foto: Anna Sofia From

Een comfortabele bank staat er al, net als plantjes in de vensterbank en voldoende koffie en thee voor de gasten. ,,Vanmiddag gaan we nog even naar de kringloop om de laatste meubels en decoratie te halen om de ruimte nog net wat meer aan te kleden”, zegt Feike Kooistra, één van de aanspreekpunten vanuit Solidair Friesland in deze nieuwe Warme Woonkamer aan de Voorstreek in Leeuwarden.

Nieuws

menu