Meer dan 100 auto's in de wachtrij voor spotgoedkope tankprijzen in Drachten en Heerenveen

Dinsdagochtend stonden er lange rijen bij de TinQ aan de Janssenlaan in Drachten en het Kattebos in Heerenveen. Het tankstation had voor een uur de prijzen verlaagd naar de prijzen van twintig jaar geleden.

Om het twintigjarige bestaan te vieren, konden klanten dinsdag voor prijzen uit 2001 tanken bij TinQ. Dit had een lange rij tot gevolg bij de vestiging aan de Janssenlaan in Drachten.

Om het twintigjarige bestaan te vieren, konden klanten dinsdag voor prijzen uit 2001 tanken bij TinQ. Dit had een lange rij tot gevolg bij de vestiging aan de Janssenlaan in Drachten. Foto: Jilmer Postma

Vanwege het twintigjarig jubileum van TinQ zijn de prijzen bij verschillende tankstations verlaagd naar het tarief van 2001. Deze week worden er elke dag een aantal tankstations in het land uitgekozen waar automobilisten een uur lang goedkoop kunnen tanken. Dinsdag waren Drachten, Heerenveen, Waalwijk en Berkel en Rodenrijs aan de beurt. Een liter Euro95 kostte 1,171 euro en een liter diesel 0,86 euro. De actuele prijzen zijn veel hoger: 2,452 euro voor een liter Euro95 en 2,176 euro voor diesel.

Nieuws

menu