Dit artikel is vandaag gratis

Alle kinderen uit Fryslân opgelet: Doe mee aan de tekenwedstrijd van het 'Friesch Dagblad' voor Kerst en win een boekenpakket!

Het thema van de kersttekeningenwedstrijd 2022 is 'welbehagen' oftewel 'warmte, liefde en samenzijn'. Foto: Shutterstock

Zoals elk jaar organiseert de redactie van het Friesch Dagblad ook dit jaar weer een tekeningenwedstrijd rond Kerst. Naast (zondags)scholen, vragen we nu ook heiten, memmen, pakes en beppes om het mooiste kerstkunstwerk van hun kinderen in te sturen.

De mooiste tekeningen worden geplaatst in de Krystbijlage van het Friesch Dagblad , die verschijnt op zaterdag 24 december. Drie tekeningen worden speciaal onderscheiden met een kinderboekenpakket.

De Krystbijlage van het Friesch Dagblad staat dit jaar in het teken van ‘welbehagen’. Voor kinderen beter te vertalen in ‘warmte’, ‘liefde’ en/of ‘samenzijn’, oftewel het fijne gevoel dat Kerst met zich meebrengt. Alle tekeningen zijn welkom, maar tekeningen in dit thema hebben een streepje voor.

Zo doe je mee

De inzending mag een mooie tekening zijn, maar ook fotocollages, schilderwerkjes, creaties met ecoline of wasco en knipkunstwerken zijn welkom. Zolang het maar 2D blijft.

Meedoen kan door de tekening te sturen naar: regio@frieschdagblad.nl onder vermelding van Kryst

Of stuur de tekening naar de redactie:

Redactie Friesch Dagblad, ter attentie van Marianne Velsink, Sixmastraat 15, 8932 PA Leeuwarden

Inzenden kan tot 14 december.

Nieuws

menu