Over ambitieuze kandidaten voor de gemeenteraden in Leeuwarden en Heerenveen en een voetbalwedstrijd waar het niet om voetbal ging: dit zijn de mooiste verhalen uit het Friesch Dagblad van maandag | Dagoverzicht

Elke dag staan er mooie verhalen in het Friesch Dablad en in dit overzicht staan ze handig op een rij. Lees hier onder meer over een keeper die nooit meer op het veld staat en Duitse toeristen die de weg naar Fryslân weer weten te vinden.

Harry de Jong, vader van Jasper, drukt de handschoen van zijn zoon op zijn borst. Moeder Andresina (links) heeft de andere handschoen.

Harry de Jong, vader van Jasper, drukt de handschoen van zijn zoon op zijn borst. Moeder Andresina (links) heeft de andere handschoen. Foto: Niels de Vries

Veel sportnieuws in het Friesch Dagblad van maandag 14 februari. Want natuurlijk waren daar de shorttracksters, die de kroon op hun werk zetten met het winnen van gouden medaille op de aflossing. Waren ze favoriet? Ja. Maar dóe het dan maar eens: met zulke overmacht winnen. Na afloop kwamen de tranen, ook door de herinnering aan de vrouw die er niet meer bij is: Lara van Ruijven.

Lees ook

Nieuws

menu