De huurders van de tien woningen van het Buurblok in het Leeuwarder wijkdorp Techum hebben een primeur te pakken: zij wonen in een leasehuis

Geen energiekosten én twee deelauto’s voor de deur. De huurders van de tien woningen van het Buurblok in het Leeuwarder wijkdorp Techum hebben een primeur te pakken: zij wonen in een leasehuis.

Sigrid Hoekstra krijgt symbolisch de sleutel van de leasewoningen in Techum overhandigd van Biense Dijkstra van Bouwbedrijf Dijkstra Draisma en Roland van der Klauw van Wocozon. De huurders van het Buurtblok kijken mee.

Sigrid Hoekstra krijgt symbolisch de sleutel van de leasewoningen in Techum overhandigd van Biense Dijkstra van Bouwbedrijf Dijkstra Draisma en Roland van der Klauw van Wocozon. De huurders van het Buurtblok kijken mee. Foto: Buurtblok

Zaterdag was de overdracht van de woningen aan It Hoarnsket en Stâlpaad. De woningen zijn gebouwd door Buurblok, een initiatief van Bouwbedrijf Dijkstra Draisma en Wocozon, dat onder meer zonnepanelen plaatst op huurwoningen.

Veel vraag

Nieuws

menu