Quatrebras is gesloopt, maar gelukkig hebben we de foto's nog: dj en oud-eigenaar Auke Veenstra publiceert een boek over 42 jaar stapgeschiedenis in Noardburgum

Een lange rij donderdag bij boekhandel Libris in Burgum: daar werd Quatrebras, 42 jaar stappers in beeld gepresenteerd, een boek met meer dan duizend foto’s en vele anekdotes over de geschiedenis van bardancing Quatrebras.

Auke Veenstra uit Burgum, jarenlang discjockey en een tijdlang mede-eigenaar en bedrijfsleider van Quatrebras, signeert exemplaren van zijn boek over de vorig jaar gesloopte discotheek.

Auke Veenstra uit Burgum, jarenlang discjockey en een tijdlang mede-eigenaar en bedrijfsleider van Quatrebras, signeert exemplaren van zijn boek over de vorig jaar gesloopte discotheek. Foto: Wendy Koster

De discotheek stond jaren leeg en werd vorig jaar gesloopt, waarmee er definitief een einde kwam aan Quatrebras en Noardburgum als uitgaanscentrum. De vele reacties op het nieuws waren voor dj en oud-eigenaar Auke Veenstra aanleiding om de vele foto’s en anekdotes te presenteren in een boek.

Nieuws

menu