Gemeenteraad van De Fryske Marren wil wel geld reserveren, maar heeft meer tijd nodig voor een besluit over de locatie van Brûsplak in Joure

De gemeenteraad van De Fryske Marren wil ruim 6,4 miljoen euro uittrekken voor een sociale en culturele ontmoetingsplek voor Joure. Maar voor een definitief besluit over het hoe en waar van deze Brûsplak vinden de leden het nog te vroeg.

De gemeenteraad van De Fryske Marren wil meer tijd om te besluiten of Sporthal de Stuit in Joure ook de aangewezen plek is voor een nieuw sociaalcultureel centrum.

De gemeenteraad van De Fryske Marren wil meer tijd om te besluiten of Sporthal de Stuit in Joure ook de aangewezen plek is voor een nieuw sociaalcultureel centrum. Foto: niels de vries

Joure, dat nu geen dorpshuis heeft, verdient een plek waar muziekverenigingen, toneelclubs en sociaalmaatschappelijke verenigingen een onderkomen én elkaar kunnen vinden. Daarover is de gemeenteraad van De Fryske Marren het eigenlijk wel eens, zo bleek tijdens de vergadering van dinsdag.

Nieuws

menu