Dit artikel is vandaag gratis

Gedeputeerde Avine Fokkens, Sabine Stuiver van de hydraloop, psycholoog Aukje van der Veen of....: twaalf genomineerden voor Vrouw in de media-award

Taalkundige Anne Merkuur is een van de genomineerden voor de Vrouw in de Media Award. Foto: Marchje Andringa

Twaalf vrouwen zijn genomineerd voor de Vrouw in de Media Award in Fryslân. De prijs is bedoeld om vrouwelijke deskundigen en rolmodellen aan te moedigen zichtbaar te zijn en redacties aan te moedigen vrouwen vaker het podium te bieden.

Het initiatief voor de prijs komt van ZijSpreekt en Vaker in de Media. De jury bestaat dit jaar uit Ria Kraa (hoofdredacteur Friesch Dagblad ), Houkje Rijpstra (directeur Omrop Fryslân) en Geesje Duursma (ondernemer).

De twaalf genomineerden zijn: Mirka Antolovic (directeur Tûmba), Tieneke Clevering (waterschapsbestuurder), Trienke Elshof (LTO Noord), Adine Faber-Versluis (financieel deskundige), Avine Fokkens (gedeputeerde), Anne Merkuur (taalkundige), Ina Sjerps (burgemeester Harlingen), Sabine Stuiver (hydraloop), Aukje van der Veen (psycholoog), Ingrid van de Vegte (Fries Sociaal Planbureau), Joyce Walstra (MKB Noord) en Femke Wiersma (BBB).

Nieuws

menu