Dit artikel is vandaag gratis

Veel animo voor daguitjes voor gezinnen met een laag inkomen in de gemeente Súdwest-Fryslân, twee extra tripjes naar Walibi

Op maandag 9 augustus staat er een klimtoren in IJlst, Heeg en Woudsend. Foto: Gemeente Súdwest-Fryslân

Om meer gezinnen met een laag inkomen een dagje weg te kunnen aanbieden, organiseert de gemeente Súdwest-Fryslân twee extra dagtripjes naar Walibi.

De animo voor de tripjes, die de gemeente organiseert, is groot. Tot nu toe gingen zevenhonderd mensen op kosten van de gemeente een dagje weg. Zij konden kiezen voor een dagje naar Texel, pretpark Walibi in Biddinghuizen, AquaZoo in Leeuwarden of de Orchideeënhoeve in Luttelgeest.

Op dinsdag 17 augustus vertrekken er twee Groengrijs-bussen van de gemeente naar Walibi. Gezinnen die nog niet zijn weggeweest en wel een uitnodiging van de gemeente hebben ontvangen, kunnen zich voor de trip aanmelden.

Buurtcamping

Meer dan tweeduizend inwoners van Súdwest-Fryslân hebben de afgelopen weken meegedaan aan het zomerprogramma van de gemeente. Dit bestaat uit verschillende activiteiten in de kernen en op de buurtcamping in het Julianapark in Bolsward. In totaal staan er deze zomer meer dan 140 activiteiten op het programma.

Nieuws

menu