Harlinger jachtbouwer Icon Yachts komt in handen van Zwitserse zakenman Micca Ferrero

Jachtenbouwer Icon Yachts heeft een nieuwe grootaandeelhouder. De Zwitserse zakenman en bedrijfsjurist Micca Ferrero heeft een meerderheidsbelang verworven in de Harlinger scheepswerf.

IJsbreker Ocean Ness, die bij Icon Yachts tot luxe verkenningsjacht wordt omgebouwd, werd in augustus de haven van Harlingen binnengeloodst.

IJsbreker Ocean Ness, die bij Icon Yachts tot luxe verkenningsjacht wordt omgebouwd, werd in augustus de haven van Harlingen binnengeloodst. Foto: GUY FLEURY PHOTOGRAPHY

Ferrero is oprichter van een advocatenkantoor in het Zwitserse Lugano dat bedrijven en families adviseert bij fiscale zaken. In zijn woonplaats Monaco bemiddelt hij voor families en bedrijven bij bankzaken en de aankoop van huizen, jachten en auto’s in het vorstenstaatje. Zijn naam wordt ook geassocieerd met een aantal internationale vennootschappen van investeerders. Nu heeft hij een meerderheidsbelang verworven in de Harlinger scheepswerf, die zich specialiseert in het opknappen van luxe jachten voor de superrijken.

Vacatures

Baliemedewerker

Stedelijk Museum Meppel

Lid College van Bestuur

Talent Performance

Lid Raad van Toezicht

Zonnehuisgroep Noord

Nieuws

menu