Beroepsdemonstranten zie je bij nagenoeg elk protest, dus ook weer bij de stikstofprotesten

Protesterende boeren dreigen deze maandag met blokkade-acties op vliegvelden en bij distributiecentra. Ze krijgen steun van beroepsdemonstranten, types als Laura Visscher.

Sympathisanten van protestbeweging Samen voor Nederland nemen deel aan een mars door het centrum van Eindhoven. Uit solidariteit met de boeren die zich verzetten tegen het stikstofbeleid van het kabinet, droegen velen een boerenzakdoek.

Sympathisanten van protestbeweging Samen voor Nederland nemen deel aan een mars door het centrum van Eindhoven. Uit solidariteit met de boeren die zich verzetten tegen het stikstofbeleid van het kabinet, droegen velen een boerenzakdoek. Foto: ANP

Bij nagenoeg ieder protest was ze erbij. De vrouw met de bruine hoed. Tégen het associatieverdrag met Oekraïne, tégen hongerende dieren in de Oostvaardersplassen, of vóór de vrijlating van complotdenkers uit de gevangenis. Op beelden van deze protesten was altijd wel ergens de vrouw met de bruine hoed te ontwaren. Ook bij demonstraties tegen de coronaregels en de stikstofmaatregelen was ze de voorbije jaren van de partij.

Nieuws

menu