Aris Leeuwarden poetst mislukte ouverture tegen Donar uit; Leeuwarder basketballers winnen in MartiniPlaza: 70-76

Na de teleurstellend verlopen ouverture van een week eerder revancheerde Aris Leeuwarden zich zaterdagavond in een met 3000 toeschouwers volgepakt MartiniPlaza tegen Donar met een mooie 70-76 overwinning (11-18, 18-22, 20-20, 21-16).

Kaleb Warner is blij na zijn verwoestende dunk en de op handen zijnde overwinning van Aris Leeuwarden in MartiniPlaza tegen Donar.

Kaleb Warner is blij na zijn verwoestende dunk en de op handen zijnde overwinning van Aris Leeuwarden in MartiniPlaza tegen Donar. Foto: Dijks Media / Henk Jan Dijks

Terwijl de thuisploeg na het eerste verloren competitieoptreden in de BNXT-League werd getrakteerd op een fluitconcert, werkte de spelersgroep van Aris in alle rust de cooling down af. Nagenietend van de overwinning in het Groningse sportpaleis, dat in de Friese hoofdstad al niet eens meer als bijzonder wordt ervaren. ,,We hebben hier vorig jaar ook gewonnen. Hoewel het verschil op het financiële vlak enorm is, zijn het allemaal mensen. En het blijft sport. Voor mij is dit geen incident”, benadrukte Tim Hoeve, goed voor elf punten, waarvan twee driepunters.

Nieuws

menu