Bevrijd Quick ‘21 boekt met Kraan terug langs de lijn cruciale zege in de degradatiestrijd

Quick ’21/Vlug en Vaardig heeft zaterdagmiddag een cruciale zege geboekt op ZKC’19 in de degradatiestrijd in de overgangsklasse A. Met Nico Kraan terug aan het roer op de plek van de vertrokken Sake Koelma was het gevoel weer even ouderwets: 20-15.

De nieuwe coach Nico Kraan geeft aanwijzingen aan zijn ploeg Quick'21/Vlug en Vaardig in het gewonnen thuisduel met ZKC'19.

De nieuwe coach Nico Kraan geeft aanwijzingen aan zijn ploeg Quick'21/Vlug en Vaardig in het gewonnen thuisduel met ZKC'19. Foto: Dijks Media / Sietse de Boer

Opluchting gierde door de sporthal na het laatste fluitsignaal na de 20-15 overwinning op ZKC’19. Geholpen door twee gemiste strafworpen van de gasten liep Quick’21/Vlug en Vaardig direct met 4-0 uit en dat verschil zou de hele wedstrijd op de borden blijven staan. Een ‘ouderwets’ avondje Quick/Vlug en Vaardig, zo voelde het in Hurdegaryp – de hal waar het de laatste jaren ook vaker had moeten uitwijken. Én met hoofdtrainer Kraan langs de lijn, anderhalve week na het vertrek van Koelma.

Nieuws

menu