Dit artikel is vandaag gratis

VvV Sjirk de Wal uit Dronryp bewijst ten enenmale toonaangevende rol onder het jeugdkaatsen

De vijf bondswinnaars van VvV Sjirk de Wal met boven van links naar rechts Ryan Wieggers, Allard van der Meer en Thomas Zeinstra. En onder Manouk Scharringa (midden) en rechts Anna Lotte van Beem. Foto: Aise van Beets.

Kaatsvereniging VvV Sjirk de Wal uit Dronryp heeft zaterdag haar toonaangevende rol onder het jeugdkaatsen ten enenmale bewezen. Zowel in Minnertsga op de jongens pupillenbond als in Wijnaldum bij de meisjes pupillenbond greep Dronryp de macht.

In Minnertsga versloeg het Dronriper trio Thomas Zeinstra, Allard van der Meer Ryan Wieggers in de finiale Achlum (Jelmer van Velzen, Melle Talsma en Harmen Faber) met 5-2 en 6-6. De beide kleine premies gingen naar Makkum (Haye Tjeerdema, Sem Groen en Rick van der Weerdten) en naar Húns (Sigert Bouma, Melle Talsma en Hilwert Kuiper).

Op de meisjes pupillenbond won het Dronriper duo Anna Lotte van Beem en Manouk Scharringa de eindstrijd tegen St. Annaparochie (Noëlle Hiddinga en Aisha Mahmoud) met 5-4 en 6-6. De kleine premie werd gewonnen door Stiens (Calijn Terpstra, Albertien Hettinga en Idwer Vis).

Nieuws

menu