Bondstitel bij de schooljongens van tweeling Frans en Ruurd Oosterbaan (13) als afscheidscadeau voor KV De Lytse Stuit

Frans en Ruurd Oosterbaan bezorgden KV De Lytse Stuit uit Scharnegoutum – samen met Thijs Lanting – zaterdag de eerste Bondstitel bij de schooljongens. In de week van de verhuizing van de tweeling naar Sneek; een mooi afscheidscadeau.

De winnaars van de bondspartij voor schooljongens in 2022 met de tweeling Frans (l) en Ruurd Oosterbaan, met in hun midden Thijs Lanting, op de platte kar voor de rondrit door Scharnegoutum.

De winnaars van de bondspartij voor schooljongens in 2022 met de tweeling Frans (l) en Ruurd Oosterbaan, met in hun midden Thijs Lanting, op de platte kar voor de rondrit door Scharnegoutum. Foto: De Lytse Stuit

Het kan alleen nog maar mooier worden, want komend weekeinde doet de dertienjarige tweeling uit, nu nog, Scharnegoutum mee aan de bondswedstrijd voor pupillen in Minnertsga. Na de derde plaats in 2019 (met Lanting) en de tweede plaats van afgelopen jaar met z’n tweeën (verliezend finalist tegen Achlum, waar vader Reindert Oosterbaan is geboren) behoort de tweeling zaterdag in ieder geval tot de kanshebbers. Dat was vier dagen geleden in Grou veel minder vanzelfsprekend.

Nieuws

menu