Het kleinere broertje van storm Eunice heeft de macht op sportpark Wiarda, waar Balk in het duel tegen Blauw Wit’34 een bonuspunt pakt

Blauw Wit’34 en Balk deelden zaterdag in de eerste klasse E met 1-1 de punten, maar moesten het hoofd buigen voor de ontwrichtende macht van bal en wind. De thuisploeg deed zijn bijnaam ‘Blauw Wind’ weer alle eer aan.

Hoogstaand voetbal op sportpark Wiarda tussen Balk-aanvoerder Johan Geertsma (l) en Blauw Wit’34 doelpuntenmaker Floris Boonstra.

Hoogstaand voetbal op sportpark Wiarda tussen Balk-aanvoerder Johan Geertsma (l) en Blauw Wit’34 doelpuntenmaker Floris Boonstra. Foto: Henk Jan Dijks

Want dat is het etiket dat aan de bewoners van Sportcomplex Wiarda in Leeuwarden kleeft, zo zei een trouwe supporter. Het waait er altijd en dat was zaterdag zeker het geval toen het kleine broertje van de storm Eunice de regie strak in handen had. Weliswaar richtte het ‘broertje’ minder schade aan dan zijn grote broer, maar het was nog altijd voldoende om een voetbalwedstrijd te ontwrichten.

Nieuws

menu