Pascal Bosschaart wil zijn periode als eindverantwoordelijke bij SC Cambuur goed afsluiten; om te beginnen tegen Feyenoord

Pascal Bosschaart sluit zijn periode als eindverantwoordelijke bij SC Cambuur af met twee mooie affiches. Te beginnen met Feyenoord donderdag. Daarbij telt maar één ding voor de geboren Rotterdammer: ,,Ik wil goed afsluiten.”

SC Cambuur trainer Pascal Bosschaart: ,,Heerenveen - Cambuur is de Feyenoord- Ajax van Fryslân. Daar kijk ik echt naar uit."

SC Cambuur trainer Pascal Bosschaart: ,,Heerenveen - Cambuur is de Feyenoord- Ajax van Fryslân. Daar kijk ik echt naar uit." Foto: ANP

Het is niet zo dat de interim-trainer speciaal voor deze gelegenheid de schaar in zijn baard heeft gezet. ,,Ik heb ‘m wat frisser gemaakt en aan de onderkant wat ingekort. Dan kan hij weer wat groeien”, vertelt de 42-jarige Bosschaart over zijn karakteristieke ‘look’. ,,Ik heb ‘m nu een aantal jaar en dit past bij me. Ik doe wat ik zelf wil en wat mijn gezin leuk vindt en laat me niet leiden door wat anderen zeggen of vinden. Zelfs niet door mijn vader.”

Nieuws

menu