SC Cambuur knokt zich na rust sterk terug tegen koploper Ajax, maar moet in blessuretijd alsnog buigen voor de Amsterdammers

SC Cambuur was vrijdagavond dicht bij een stunt tegen Ajax. De Leeuwarders kwamen na rust sterk terug van een 0-2 achterstand maar moesten in de extra tijd toch nog buigen (2-3) voor de koploper van de eredivisie.

Teleurstelling bij Ryan Gravenberch na de 2-2 van SC Cambuur door invaller Patrick Joosten, maar in de extra tijd zou de middenvelder Ajax toch nog de volle winst bezorgen.

Teleurstelling bij Ryan Gravenberch na de 2-2 van SC Cambuur door invaller Patrick Joosten, maar in de extra tijd zou de middenvelder Ajax toch nog de volle winst bezorgen. Foto: Ajax

Ajax leek zichzelf in de aanloop naar de confrontaties met Benfica (Champions League) en Feyenoord (eredivisie) een gemakkelijk avondje te bezorgen, maar kwam na rust bedrogen uit. Cambuur ging na de pauze op jacht om zich te revancheren voor de 9-0 nederlaag van bijna een half jaar geleden en was met 2-2 dicht bij een stunt.

Nieuws

menu