Cambuur na negende duel zonder winst op matje geroepen door fans. 'Alles wat een tegenstander op onze goal schiet gaat erin. Maar daar word ik niet moedeloos van, ik houd de moed er in'

De spelers van SC Cambuur werden zaterdag na hun ‘bedank-ronde’ na het verloren duel met Sparta Rotterdam (0-3) door de supporters van de MI-side op het matje geroepen. De spelers moesten verantwoording afleggen bij de boze en teleurgestelde fans.

SC Cambuur doelman Joao Virginia en aanvoerder Alex Bangura (r) gaan na afloop in gesprek met teleurgestelde en boze supporters na de verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

SC Cambuur doelman Joao Virginia en aanvoerder Alex Bangura (r) gaan na afloop in gesprek met teleurgestelde en boze supporters na de verloren wedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Foto: ANP

Het is een terugkerend fenomeen in de Nederlandse voetbalcompetitie, dat de supporters bij tegenvallende prestaties verhaal halen bij de spelers van hun club. Er werd zaterdag weer hartstochtelijk met bier gegooid. De teleurgestelde en vaak boze diehard fans van Cambuur konden het moeilijk verkroppen, dat hun club sinds 1 oktober vorig jaar al negen competitieduels op rij niet meer heeft gewonnen en twee keer gelijkspeelde (0-0). Alleen in de beker werd gewonnen bij de amateurs van FC Rijnvogels, maar anderhalve week geleden in de tweede ronde verloren van De Treffers.

Nieuws

menu