Cambuur-supporters niet welkom in Eindhoven bij uitwedstrijd tegen PSV; politie wil fans niet begeleiden vanwege bedreigingen

Supporters van SC Cambuur zijn zondag niet welkom bij de uitwedstrijd tegen PSV. Dit naar aanleiding van de mededeling van de Politie Noord-Nederland om voorlopig geen supporters van Cambuur en FC Groningen bij uitwedstrijden te begeleiden. Agenten zouden door supporters bedreigd zijn.

Protest spandoek van de supporters van Go Ahead Eagles, die zondag niet welkom waren bij de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. zondag worden de Leeuwarder supporters in Eindhoven zelf ook geweerd.

Protest spandoek van de supporters van Go Ahead Eagles, die zondag niet welkom waren bij de uitwedstrijd tegen SC Cambuur. zondag worden de Leeuwarder supporters in Eindhoven zelf ook geweerd. Foto: ANP

In navolging op het eerdere besluit van burgemeester Buma om het uitvak in het Cambuur Stadion voor de rest van dit seizoen leeg te laten, heeft de Politie Noord-Nederland nu besloten om voorlopig geen supporters van FC Groningen en SC Cambuur te begeleiden naar uitwedstrijden. De politie heeft dit besluit genomen omdat agenten zouden zijn bedreigd.

Nieuws

menu