De ‘Col de Nynke Sijbrandij’ staat in de Bildtse klei van St. Annaparochie ook na drie jaar nog fier overeind

De finale van de dames hoofdklasse in Sint Annaparochie ging gisteren tussen Nynke Sijbrandij, Manon Scheepstra en Marrit Zeinstra en Ilse Tuinenga, Margriet Bakker en Sjanet Wijnia. Met het trio Sijbrandij opnieuw als overtuigende winnaar.

De klus is geklaard: Marrit Zeinstra, Manon Scheepstra en Nynke Sijbrandij (van links af) hebben de vrije formatiepartij in St. Annaparochie op hun naam geschreven.

De klus is geklaard: Marrit Zeinstra, Manon Scheepstra en Nynke Sijbrandij (van links af) hebben de vrije formatiepartij in St. Annaparochie op hun naam geschreven. Foto: Henk Jan Dijks

De gebruinde benen van Sijbrandij staan stevig verankerd in de Bildtse klei van Sportpark De Waaie, zo mag je wel stellen. Overlopend van zelfvertrouwen hengelde de opslager opnieuw de Jokelyn Tienstra wisselprijs binnen, net als op de twee voorgaande edities. Dat de rood-zwarte brigade van Sijbrandij het partuur van Ilse Tuinenga trof in de eindstrijd mocht geen verrassing heten. Beide parturen vormen het hooggebergte van het vrije formatiecircuit bij de dames.

Verontrustend nieuws Sjanet Wijnia

Nieuws

menu