Dico Dik moet nog ervaren hoe de hazen lopen, maar heeft als nieuwe trainer wel een warm gevoel bij LDODK

Dico Dik krijgt zaterdag zijn vuurdoop in Fryslân als trainer/coach van LDODK in de vooruit gespeelde derby van de veldcompetitie tegen DOS’46 uit Nijeveen. De opvolger van Henk Jan Mulder, die het liever niet over zichzelf heeft, is klaar voor een nieuw avontuur.

Dico Dik, de nieuwe trainer van korfbalclub LDODK, heeft het zichtbaar naar de zin tijdens de training met Marlou Kuiper, Erwin en André Zwart (vanaf links).

Dico Dik, de nieuwe trainer van korfbalclub LDODK, heeft het zichtbaar naar de zin tijdens de training met Marlou Kuiper, Erwin en André Zwart (vanaf links). Foto: Rens Hooyenga

Hij was wel de laatste die er rekening mee had gehouden dat zijn terugkeer in de korfbalsport zou impliceren dat hij daarvoor veertien uur in de week in de auto onderweg zou zijn. Maar de uit Wormer afkomstige nieuwe hoofdtrainer/coach van LDODK heeft het er graag voor over. Want met de steunkleur groen en het warme gevoel in Fryslân is de 52-jarige Dik klaar voor het nieuwe avontuur, dat voor de Gorredijkster formatie zaterdag al gaat beginnen in de veldcompetitie tegen DOS’46.

Team trouw gebleven

Nieuws

menu