Het meespelen van drie spelers bij sc Heerenveen is nog onzeker voor het belangrijke uitduel met RKC Waalwijk

Interim-trainer Ole Tobiasen van sc Heerenveen kan zaterdag in de uitwedstrijd bij RKC Waalwijk mogelijk niet beschikken over Tibor Halilovic, Ibrahim Dresevic en Amin Sarr, die allemaal ziek zijn geweest. Toch houdt de coach hoop dat hij het drietal, dat tegen Willem II nog in de basis stond, alsnog kan opstellen.

Ibrahim Dresevic probeert zich Daniel Crowley van Willem II van het lijf te houden. het meespelen van de verdediger is onzeker voor het duel met RKC Waalwijk. Op de achtergrond trainer Ole Tobiasen.

Ibrahim Dresevic probeert zich Daniel Crowley van Willem II van het lijf te houden. het meespelen van de verdediger is onzeker voor het duel met RKC Waalwijk. Op de achtergrond trainer Ole Tobiasen. Foto: ANP

De Deense oefenmeester wil tegen de Brabantse nummer 14 van de eredivisie, die drie punten minder heeft dan Heerenveen, een groter gat slaan. ,,Op voorhand zijn we niet tevreden met een gelijkspel”, zei Tobiasen vrijdag. ,,Dat geldt alleen als je naar Ajax of PSV moet. In Waalwijk willen we winnen. De groep is juist gretig en wil een goed resultaat neerzetten.”

Nieuws

menu