Droomdebuut van Lucas Peterson bij Broekster Boys met een doelpunt en assist in gewonnen derby tegen Drachtster Boys

Het was zaterdag in Damwâld nog even wennen. Buiten de lijnen, maar ook erbinnen. Lucas Peterson had namens Broekster Boys een droomdebuut met een doelpunt en een assist. Goed voor een 2-0 zege tegen Drachtster Boys.

A-junior Lucas Peterson van Broekster Boys, goed voor een doelpunt en een assist, wordt een halt toegeroepen door leeftijdsgenoot Chris Tuinstra (l) van Drachtster Boys.

A-junior Lucas Peterson van Broekster Boys, goed voor een doelpunt en een assist, wordt een halt toegeroepen door leeftijdsgenoot Chris Tuinstra (l) van Drachtster Boys. Foto: Henk Jan Dijks

De ietwat verjongde selectie van trainer Patrick Zwart, aangevuld met een zestal A-junioren, had er even op moeten wachten, maar zaterdag was het zo ver. Het thuisduel met Drachtster Boys, dat de afgelopen twee seizoenen vanwege de coronacrisis niet kon worden gespeeld, vormde de ouverture voor het seizoen 2021-2022. Een start waar in beide kampen reikhalzend naar werd uitgekeken, maar de thuisclub wilde net iets liever winnen dan de gasten uit Drachten. En aldus geschiedde.

Nieuws

menu