FC Wolvega voelt zich thuis in tweede klasse, net als SC Stiens

Er werd zaterdag door FC Wolvega en SC Stiens flink gestreden om de topposities in de tweede klasse I. De thuisploeg won met 3-1, maar beide clubs voelen zich thuis in die klasse en hoeven niet hogerop.

Vleugelspeler Sean de Ruiter van FC Wolvega wordt op de rand van het strafschopgebied met de rug naar het doel aangetikt door Werner Roorda van SC Stiens. Strafschop en 2-1.

Vleugelspeler Sean de Ruiter van FC Wolvega wordt op de rand van het strafschopgebied met de rug naar het doel aangetikt door Werner Roorda van SC Stiens. Strafschop en 2-1. Foto: Rens Hooyenga

Na het thuisverlies van een week eerder tegen ’t Fean’58 (0-2) was het voor Wolvega zaak om aansluiting te houden met de topteams in 2I. En dat lukte, tot tevredenheid van trainer Friso Bakker. ,,We kunnen nu weer naar boven kijken. Anders blijf je wat hangen”, aldus de Wolvegase oefenmeester die bezig is aan zijn tweede seizoen. ,,Niet om mee te doen voor promotie naar de eerste klasse. Wolvega is een tweedeklasser en als het goed gaat, dan doen we mee aan de bovenkant.”

Nieuws

menu