Finale is ver weg voor de volleybalsters van VC Sneek na 0-3 verlies in halve finale tegen titelverdediger Sliedrecht Sport

De finale om de landstitel is ver weg voor de volleybalsters van VC Sneek na de thuisnederlaag in de halve finale tegen regerend kampioen Sliedrecht Sport. In deel 1 van het tweeluik werd het 0-3 (21-25, 24-26 en 18-25) voor de regerend kampioen.

Spelverdeelster Nynke Oud keerde na een kuitblessure tegen Sliedrecht Sport terug in de basis, maar kon de nederlaag niet voorkomen.

Spelverdeelster Nynke Oud keerde na een kuitblessure tegen Sliedrecht Sport terug in de basis, maar kon de nederlaag niet voorkomen. Foto: Henk Jan Dijks

Daar waar in de voorgaande drie ontmoetingen, twee in de competitie en één keer in de nationale beker, de ploeg van interim-coach Henriëtte ter Steege verzuimdel zichzelf te belonen, waren ditmaal in de Sneker sporthal de verschillen een stuk duidelijker. Ondanks de terugkeer van spelverdeelster Nynke Oud werd het 0-3 voor de ploeg van Vera Koenen, die volgend seizoen hoofdtrainer is in de Waterpoortstad.

Nieuws

menu