Geen punten en geen inkomsten voor de ijshockeyers van UNIS Flyers, dankzij dubbele nederlaag

De ijshockeyers van UNIS Flyers hebben de terugkeer van de Finse aanvaller Riku Pitkänen in de BeNe-League niet kunnen bekronen met een overwinning. Eaters Limburg ging er zaterdagavond in een leeg Thialfstadion dankzij een 4-5 (3-3, 1-1 en 0-1) zege met de punten vandoor.

De Finse aanvaller Riku Pitkänen was zaterdag weer speelgerechtigd, maar kon UNIS Flyers ondanks een doelpunt niet naar de zege leiden tegen Eaters Limburg.

De Finse aanvaller Riku Pitkänen was zaterdag weer speelgerechtigd, maar kon UNIS Flyers ondanks een doelpunt niet naar de zege leiden tegen Eaters Limburg. Foto: Henk Jan Dijks

Een forse tegenvaller voor coach Mike Nason en de zijnen, die met lege handen achterbleven; geen punten en geen inkomsten. Zo kon Flyers het succesje in de Limburgse rechtbank, die vrijdag bij monde van Johannes Sijmonsma de BeNe-League verordonneerde om Pitkänen alsnog speelgerechtigd te verklaren, geen vervolg geven op het ijs. Bovendien heeft het team nog niet de zes punten terug die het moest inleveren vanwege twee reglementaire nederlagen tegen Den Haag en Eaters. En het valt te bezien of dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Nieuws

menu