Hans Schrijver is de nieuwe trainer van de vrouwen van sc Heerenveen. 'De bevlogenheid van iedereen die betrokken is spreekt mij aan'

De ervaren trainer Hans Schrijver is vanaf 1 juli 2022 de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen van sc Heerenveen. Hij is de opvolger van Roeland ten Berge, die na vijf seizoenen vertrok. Schrijver was laatstelijk als interim-trainer actief bij Harkemase Boys in de derde divisie.

Hans Schrijver heeft uit handen van Jessica Roosenburg de felicitaties en de bloemen gekregen als nieuwe trainer van de vrouwen van sc Heerenveen.

Hans Schrijver heeft uit handen van Jessica Roosenburg de felicitaties en de bloemen gekregen als nieuwe trainer van de vrouwen van sc Heerenveen. Foto: sc Heerenveen

Schrijver is als voetballer en als coach geen onbekende in de voetbalwereld en werkte bij de amateurs en profs, met jong en oud en in binnen- en buitenland. Het vrouwenvoetbal is evenwel een nieuwe uitdaging voor de oefenmester. ,,Ik vind het altijd leuk om een uitdaging aan te gaan en dit is een mooie kans. Ik wil graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in het Noorden en bij de vrouwen van Heerenveen krijg ik nu die mogelijkheid”, aldus Schrijver. ,,Wat mij aanspreekt is de bevlogenheid van iedereen die betrokken is. We gaan samen hard werken aan de groei van de speelsters en de ontwikkeling van het team en de club.”

Gesloten begroting

Nieuws

menu