Hans Wassenaar als loods langs laatste hindernis in vrijeformatiewedstrijd in Huizum

De finale zondag in Huizum tussen het trio Gert-Anne van der Bos, Daniël Iseger en Erwin Zijlstra tegenover Tjisse Steenstra, Renze Pieter Hiemstra en Hans Wassenaar kende grimmige momenten. Met het trio Steenstra als voorspelde winnaar.

Hans Wassenaar  kruipt in de finale van de vrijeformatiewedstrijd in Huizum 'onder' de bal om uit te slaan en wint met zijn maten Tjisse Steenstra en Renze Pieter Hiemstra.

Hans Wassenaar kruipt in de finale van de vrijeformatiewedstrijd in Huizum 'onder' de bal om uit te slaan en wint met zijn maten Tjisse Steenstra en Renze Pieter Hiemstra. Foto: Henk Jan Dijks

Dat gebeurde op de vrije formatiepartij voor heren hoofdklassers met ietwat druilerig weer. En nee, dit is geen verslag van vijf jaar geleden. Iseger mocht zich als de ‘Valverde’ van het kaatsen op de stand spellen gelijk in de halve finale omkleden. Een in de vakantie opgelopen achillespeesblessure van Taeke Triemstra belemmerde hem in zijn afzet. En risico wilde Triemstra niet nemen, laat staan zijn beide maten benadelen. Een halve finale die ging tussen de parturen van Van der Bos en Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra.

Nieuws

menu