Heerenveen begint met een fitte selectie aan het nieuwe voetbalseizoen

75 dagen nadat sc Heerenveen met een 2-0 nederlaag tegen AZ het vorige seizoen afsloot, begint vrijdagavond een nieuwe jaargang. In het Abe Lenstrastadion is Sparta Rotterdam om 20.00 uur de tegenstander.

Kees van Wonderen maakt vrijdagavond in het thuisduel met Sparta Rotterdam (20.00 uur) zijn officiële debuut als trainer van sc Heerenveen.

Kees van Wonderen maakt vrijdagavond in het thuisduel met Sparta Rotterdam (20.00 uur) zijn officiële debuut als trainer van sc Heerenveen. Foto: ANP

Met welke spelers en in welk systeem Kees van Wonderen zijn elftal zal gaan laten spelen, zal de nieuwe trainer het gehele seizoen nooit vertellen. De kans is echter groot dat hij tegen Sparta met hetzelfde elftal aantreedt als in de laatste oefenwedstrijd, vorige week zaterdag tegen Excelsior (3-1 zege). Toen liet Van Wonderen zijn ploeg in een 5-3-2 systeem spelen en koos hij voor de volgende basis: Noppert; Van Ewijk, Van Beek, Bochniewicz, Van Aken en Kaib; Köhlert, Tahiri en Haye; Van Hooijdonk en Sarr.

De selectie is fit

Nieuws

menu