Heerenveen vermaakt tegen FC Utrecht, maar verliest wel en zoekt naar de lichtpunten: 'De eerste helft was de beste van het seizoen'

De laatste jaren heeft sc Heerenveen vaak weinig in te brengen tegen FC Utrecht. Zaterdag maakte de Friese ploeg zowaar de dienst uit, maar trok bij de verdeling van de punten weer aan het kortste eind.

De teleurstelling in beeld bij aanvoerder Sven van Beek van sc Heerenveen na de nederlaag tegen FC Utrecht. Rechts ploeggenoot Andries Noppert.

De teleurstelling in beeld bij aanvoerder Sven van Beek van sc Heerenveen na de nederlaag tegen FC Utrecht. Rechts ploeggenoot Andries Noppert. Foto: ANP

De 1-2 nederlaag was een hard gelag voor trainer Kees van Wonderen en zijn manschappen, die de ruim 20.000 toeschouwers een lekkere pot voetbal voorschotelden, maar niet kregen wat ze verdienden. Het zorgde na afloop voor een gevoel van onbehagen in het kamp van Heerenveen. Hoewel dat ook al snel plaats maakte voor realisme, want hoe vaak gebeurde het dit seizoen niet dat juist de Friese ploeg de onderliggende partij was en op dezelfde wijze aan het langste eind trok?

Nieuws

menu