Op de eerste afspraak in de vrije formatie in Heerenveen is het gelijk weer prijs voor het partuur van Marten Bergsma (koning), Dylan Drent en Hendrik Kootstra

Klasse verloochent zich nooit. Marten Bergsma, Dylan Drent en Hendrik Kootstra vormden vorig seizoen - ook al grotendeels gemankeerd door corona - het succesvolste partuur op de Friese kaatsvelden. En op de eerste afspraak dit seizoen in de vrije samenstelling, de Masters in Heerenveen, was het gisteren gelijk weer prijs.

En dat is één lijkt Dylan Drent (m) tegen zijn maten Hendrik Kootstra (l) en Marten Bergsma te willen zeggen na de overwinning  op de 22e Masters in Heerenveen.

En dat is één lijkt Dylan Drent (m) tegen zijn maten Hendrik Kootstra (l) en Marten Bergsma te willen zeggen na de overwinning op de 22e Masters in Heerenveen. Foto: Henk Jan Dijks

In de eindstrijd bood het nieuwe partuur Enno Kingma, Kees van der Schoot en Menno van Zwieten dapper tegenstand, maar moest het uiteindelijk toch buigen. Bergsma werd tot koning gekroond.

Nieuws

menu