Het is even wennen, maar na een nieuw verlies moet Harkemase Boys in de derde divisie nu naar onderen kijken: 'Der sit op it stuit net folle fertrouwen yn de ploech'

Harkemase Boys heeft al tien competitieduels op rij niet gewonnen en moet onderhand naar onderen kijken. Tegen Sportlust’46, het laatste halfuur weliswaar met slechts negen man, lukte het ook weer niet (0-1).

Iloba Achuna haalt de doorgebroken Kesly den Haag neer en moet net als ploeggenoot Mark Bruintjes vlak daarvoor met een rode kaart vertrekken.

Iloba Achuna haalt de doorgebroken Kesly den Haag neer en moet net als ploeggenoot Mark Bruintjes vlak daarvoor met een rode kaart vertrekken. Foto: Jilmer Postma

Het was een hard gelag voor de ploeg van trainer Jan Piet Bosma, die aan het einde van het seizoen vertrekt bij de derdedivsionist uit Harkema. Al ruim vier maanden is er niet meer gewonnen en zaterdag in het thuisduel slaagden de Harkieten er in competitieverband voor de tiende achtereenvolgende keer niet in om te winnen. Die reeks leverde met vijf nederlagen en vijf keer een gelijkspel slechts vijf punten op en dat is beneden het niveau van de club, die inmiddels is afgegleden naar de elfde plek op de ranglijst.

Nieuws

menu