Het lange wachten zit erop voor Harkemase Boys en trainer Jan-Piet Bosma, die om promotie wil meedoen in de derde divisie

Meer dan elf maanden geleden, op 19 september, speelde Harkemase Boys voor het laatst een competitiewedstrijd. In de tussentijd gebeurde er veel, maar wist trainer Jan-Piet Bosma de selectie vrijwel intact te houden. ,,Promotie moet ons doel zijn.”

Trainer Jan-Piet Bosma begint aan zijn tweede seizoen bij Harkemase Boys. ,,Hopelijk kunnen we het deze keer ook uitvoetballen."

Trainer Jan-Piet Bosma begint aan zijn tweede seizoen bij Harkemase Boys. ,,Hopelijk kunnen we het deze keer ook uitvoetballen." Foto: Jilmer Postma

Kalmpjes beweegt Jan-Piet Bosma zich op het veld. Hoewel de training pas over een uur en een kwartier begint, staat hij nu al op het trainingsveld. Hij zet pionnen neer en legt zijn materiaal klaar, zodat zijn spelers van Harkemase Boys straks kunnen beginnen aan de training. ,,Nu de jeugd nog niet traint, heb ik de ruimte om alles vast klaar te zetten. Daar houd ik van. Alles even op zijn gemakje klaarzetten. Dan drink ik zo nog even in alle rust een bakje koffie, maak even een babbeltje met wat mensen en daarna gaan we los.”

Nieuws

menu