Het zit hekkensluiter ’t Fean’58 niet mee; Blauw Wit34 heeft 'het geluk van de ranglijst’

’t Fean’58 deed zaterdag in het thuisduel in de eerste klasse F leuk mee tegen topper Blauw Wit’34. Maar het zat de Feansters weer eens niet mee, terwijl de gasten ‘het geluk van de ranglijst’ hadden (0-1).

Bard Pultrum (l) mist na rust namens 't Fean'58 een grote kans. Thimo de jong, Niels Nadorp van Blauw Wit'34 en Raoul Dijkstra (7) zien het van nabij gebeuren.

Bard Pultrum (l) mist na rust namens 't Fean'58 een grote kans. Thimo de jong, Niels Nadorp van Blauw Wit'34 en Raoul Dijkstra (7) zien het van nabij gebeuren. Foto: Jilmer Postma

Toch slaagde de formatie van trainer Minno van der Werff er wel weer in het publiek van de eerste tot de laatste minuut te boeien op sportpark It Ketting. De beloning bleef evenwel uit. Dus dreigt het eerste historische seizoen in de eerste klasse, en het laatste onder de vlag van ‘t Fean’58, een beetje op een teleurstelling uit te draaien. ,,It is typearjend foar it hiele seizoen. We dogge leuk mei, mar úteinlik ferliest dochs wer. En dat hie net hoegd, want de earste helte krigen wy de dikste kânsen. Sy hiene de bal en wy krigen de kânsen”, zei Jens Hamstra.